Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Úgy gondoltam ez mindenképp megér egy posztot

2011.09.02

2011 szeptemberében vagyis ebben a hónapban fog megjelenni az Elhurcolva című film.

Ez még önmagában nem jelent semmit, és én sem figyeltem fel a filmre addig míg nem láttam ki a főszerelpő a filmben. A főszereplő nem más mint Taylor Lautner akit az Alkonyat filmből ismerhetünk, aki a mai emos tini retardált köcsögök példaképe.

taylor-lautner-1.jpg- Ez a buzifejű majom a mai retardált emos ribancok és agyhalott emos buzik egyik kedvence.

 

RECEPT -

Végy pár nyálas fiatal srácot meg néhány agyhalott emos ribancot írj egy sztorit nem lényeg hogy legyen értelme csak legyenek benne vámpírok meg legyen romantikus a történet, és máris kész a sikerfilm.

És ha már annyira bejött ez a majom Taylor Lautner az emos köcsögök körében miért ne csinálhatnánk vele még egy filmet ??? Gyorsan sietni kell míg ismert míg sikeres nehogy felbukanjon valami más buzifejű a filmvásznon aki eltereli a figyelmet róla.

 

- " Nyúzzunk le róla minnél több bőrt " alapon megcsinálják vele ezt a filmet is ami szerintem nem lesz nagy siker de a sok emos ribi úgyis beül rá a moziba mert azok csipik, és ezt felismerve a producerek jó pénzt akasztanak a majomfejűn.

 

220px-macaulay_culkin_1991_b.jpg

 

 

-Emlékeztek még Maculay Culkin-ra ??? Na ő volt a reszkessetek betörők főszereplője. Az a film akkoriban hatalmas siker volt, és ezt látva a producerek gyorsan csináltam még pár filmet a kölyökkel.     -Ott volt például a Rosszcsont beforr című film is amit vele dobtak piacra, úgye nektek se ismerős a film, hát nekem se nagyon. De azért megycsinálták a filmek mert tudták hogy Maculay Culkin még eladható a nagysikerű Reszkessetek betörők film után. Aztán valahogy eltűnt a vászonról a srác, miért ???? - ki tudja tán nem hozott elég pénzt , vagy megunta a rivaldafényt, fogalmam sincs.

 

-Térjünk vissza Taylor Lautner-her. Képzeljük csak el ezt a fejet mondjuk a 80-as években az akorri filmvilágban. Mire lett volna jó ő akkor ????

- Talán a TERMINÁTORBA jó lett volna Londinernek egy kis 2 másodperces jelenet erejéig , vagy a 2001-ben játszahatta volna a Bridget Jones naplójában valamelyik meleg fazont Bridget barátai közül. Meleg pornóban kifejezetten eltudom képzelni a srácot.

Tehát akkor összegezve a témát : Taylor Lautnert most addig fogják szerepeltetni filmekeben míg a retardált emos ribancok és tinik őt fogják bálványozni, de szerintem ez nem lesz hosszú időtartamú mert biztos jön majd valami más buzifejű retek aki eltereli a figyelmet róla.

- Sajnos egyre több film, és más is épít már az emos generációra, mert hát mint tudjuk belőlük most sajnos sok van. Én csak remélni tudom hogy hamarosan elhal ez a dívat, az emo meg a vámpíros filmek különös elegye ami számomra nem más csak egy hatalmas szar. Ezzel zárom is soraim további szép napot nektek akik normálisak, és nem emosak.

 

- filmkiller -

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fzmdfnfg

(Lófasz, 2012.10.17 14:55)

egyrészt nincs olyan hogy emos csak emo ..másrészt mondj 10 emot aki szereti ezt a szaros buzit és kapsz egy ezrest

Én

(Én, 2011.11.13 21:50)

Szia! Én nem vagyok sem emos, sem meleg, sem tini és a kedvenc filmjeim egyike a Kör és a Terminátor, nem pedig a Twilight...

Mindenesetre kicsit azt érzem kesergő szavaidból, hogy inkább irigykedsz a gyerekre, hogy annyi pénzt zsebel be ilyen fiatalon, amit Te előreláthatólag még csak meg sem fogsz közelíteni (és ezt nem rosszindulatból írom) valamint, hogy több gyönyörű lánnyal van dolga, mint amit Te el tudsz képzelni...

Ellenkező esetben gondolom sz*rnál az egészre akinek nem tetszik, ne nézze alapon. Mint ahogyan azt én is teszem...